De rijkste mensen in cryptocurrency

9 feb

In de cryptocurrency-wereld staat handel nooit stil, fortuinen kunnen in een nacht bij elkaar zijn verdiend. Het duistere begin, tegelijk anarchistisch, utopisch en libertarisch, heeft een raar aantal pioniers getrokken – van anti-dictatoriale cypherpunks en elektriciteitszuchtige ‘miners’ tot vooruitstrevende Silicon Valley-financiers en een groter dan normaal assortiment van de gewoon gelukkige ‘hodlers’ , “Het typo-geïnspireerde crypto-jargon voor investeerders in” buy-and-hold “.

Gezien de ondoorzichtigheid en hyper-volatiliteit van dit universum presenteert Forbes hun allereerste lijst van de rijkste mensen in cryptocurrency in schattingen. Ze baseren zich op schattingen van cryptocurrencies (een paar deelnemers hebben bewijs geleverd), winst na belasting van het verhandelen van crypto-activa en belangen in crypto-gerelateerde bedrijven.

Het is bijna zeker dat ze sommige mensen hebben gemist en dat sommige van hun schattingen niet kloppen. Maar dit was ook waar toen we in 1982 de eerste Forbes 400-lijst van de rijkste Amerikanen lanceerden. Veel mensen zeiden toen dat Forbes het niet kon of niet moest publiceren. Forbes deed dit hoe dan ook, stevig in de overtuiging dat ze de wereld een betere plek hebben gemaakt door een licht op de onzichtbare rijken te schijnen.

De gehele lijst is hier te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *