Dubieus platform Bitconnect ten onder

17 jan

Bitconnect stopt met zijn schimmige leen- en wisseldiensten. De eigen cryptomunt is niks meer waard, ‘investeerders’ blijven berooid achter.

Volgens Bitconnect heeft het zijn diensten moeten staken door ‘slechte publiciteit’. Meerdere experts waarschuwden de afgelopen maanden dat het een pyramidespel was en deze maand raakte het bedrijf in de penarie nadat Britse en Amerikaanse toezichthouders eisten dat het platform zou stoppen met het aanbieden van zijn diensten. Ook de dreiging van de toezichthouders speelde mee in het besluit om het platform te sluiten.

Bitconnect promoters lijken te zijn verdwenen of roepen er niets mee te maken te hebben, wordt vervolgt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *