BTC Direct verwelkomt weer nieuwe klanten

6 jan

De laatste paar maanden is de cryptocurrency markt booming! Zelfs zo booming dat verschillende websites geen nieuwe aanmeldingen meer accepteren. De Chinese Exchange Binance maakten gisteren nog bekend geen nieuwe klanten meer te verwelkomen.

Het Nederlandse BTC Direct zetten een tijd geleden de registraties voor nieuwe klanten stop maar deze week lijkt de cryptocurrency broker weer nieuwe klanten te accepteren in zowel België als Nederland. Het bedrijf lijkt hiermee de eerste te zijn, directe concurrenten houden namelijk hun duren nog gesloten. BTC Direct geeft wel aan dat het ongeveer drie dagen kan duren voordat een account geactiveerd wordt en dat het beantwoorden van vragen ook langer kan duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *