blockchain.info voegt ondersteuning BCH toe

14 dec

De populaire web wallet van blockchain.info heeft ondersteuning voor de cryptocurrecy bitcoin cash (BCH) toegevoegd. Dat maakt het bedrijf bekend in een blogpost.

At Blockchain, we’re always looking for ways to empower our users to interact with the digital economy in new, meaningful ways. In November, we revealed our plan to deliver on the growing demand we’ve seen for Bitcoin Cash. Starting today, we’re supporting Bitcoin Cash with full functionality through the same web wallet users know and love.

With Bitcoin Cash joining our existing lineup of digital currencies, users now have a full suite of options and can easily toggle between digital currencies to send and request funds, safely manage balances, and monitor market prices – all from one central place.

If you had bitcoin in your Blockchain wallet prior to August 1st, get excited because you’ll see an equal amount of Bitcoin Cash in your wallet now! New to Bitcoin Cash? Users can get started by simply trading bitcoin and ether for Bitcoin Cash using our exchange integration.

De mobiele app voor Android en iOS lijkt BCH nog niet te ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *