BTC Direct nieuwsupdate 47

21 nov

Recht in je mailbox, de BTC Direct nieuwsupdate! Er is veel gebeurd deze week dus we maken weer een vliegende start.

Record na record
Bitcoin lijkt zijn opwaartse trend vrolijk door te zetten en brak deze week een nieuw record; de grens van de € 7.000,00 per bitcoin werd gepasseerd. Ether en litecoin staan er ten opzichte van een paar weken geleden ook goed voor.

Bitcoin Gold
De bitcoin gold (BTG) hard fork is volledig afgerond en de hardware fabrikanten Ledger en Trezor hebben ondertussen handleidingen uitgebracht voor het “claimen” van het bitcoin gold tegoed.

Bitcoin gold is een nieuwe munteenheid die is ontstaan uit een hard fork die voor een splitsing in de Bitcoin blockchain heeft gezorgd. Iedereen die voor 24 oktober bitcoins (BTC) in bezit had, heeft automatisch ook dezelfde hoeveelheid bitcoin gold (BTG) gekregen.

Het is belangrijk dat je over je eigen recovery seed beschikt (meestal 12 of 24 Engelse woorden) om de “munten” te kunnen claimen. Naar verwachting brengen populaire wallet diensten zoals blockchain.info en Copay later ondersteuning uit.

YouTube video’s
Last but not least: we hebben twee nieuwe video’s geplaatst op ons YouTube kanaal. Over het kopen van cryptocurrencies op verschillende hardware wallets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *