De nieuwe blockchain GSM Bitvault

27 okt

De BitVault blockchain-GSM is in Nederland gepresenteerd. BitVault is een veilige smartphone die biometrische gegevens (vingerafdruk en iris) combineert met NFC als authenticatie. Hiermee is de smartphone perfect voor de enterprisemarkt zo beweert BTG.

Via private blockchain worden berichten die je verstuurt, automatisch versleuteld. Hetzelfde geldt voor documenten, foto’s en video’s op de BitVault. Ook is het mogelijk om versleuteld te (video-)bellen.

De blockchain-technologie is vooral bekend van bitcoin. De digitale valuta speelt op de BitVault ook een hoofdrol. De telefoon bevat vijf Bitcoin wallets en een Bitcoin Vault. Hoe deze opwegen tegen hardware wallets zoals de Trezor is nog onduidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *