Coinbase over Bitcoin SegWit2x hard fork

7 okt

Het Amerikaanse bitcoinbedrijf Coinbase heeft een update gegeven over hoe het bedrijf omgaat met de aankomende SegWit2x hard fork. Het lijkt erop dat Coinbase beide blockchains zal ondersteunen als er twee munten zouden ontstaan.

Customers with bitcoin balances stored on Coinbase at the time of the fork will have access to bitcoin on both blockchains. There is no action required from customers and bitcoin can be securely stored on Coinbase before, during, and after the fork.

After the fork, we will enable access when we have determined each blockchain is secure and stable. We expect this to happen within a few days after the fork, but it may take longer if additional risks emerge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *