The House of Nakamoto

5 okt

Dat bitcoin en cryptovaluta een wereldwijd fenomeen is mogen duidelijk zijn. België en Nederland lijken voorop te lopen met steden als Gent en Arnhem waar bezoekers volop met de digitale valuta kunnen afrekenen. In de Oostenrijkse hoofdstad Wenen kunnen gebruikers van bitcoin hun enthousiasme kwijt in: “The House of Nakamoto”, een speciaal ingerichte winkel die in het teken staat van bitcoin. In onderstaande (Duitstalige) video is de winkel te zien.

The House of Nakamoto biedt verschillende diensten aan voor bezoekers, zo is het mogelijk om bitcoins te kopen via een bitcoin ATM, een bitcoin startpakket te kopen en ook bitcoin prepaid kaarten.

Bitcoin startpakket van The House of Nakamoto

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *