Zuid-Afrikaanse supermarktketen Pick n Pay accepteert bitcoin

18 sep

De Zuid-Afrikaanse winkelketen Pick n Pay accepteert bitcoin als betaalmiddel in verschillende vestigingen. Pick n Pay is de tweede grootste supermarktketen in Zuid-Afrika, opgericht in 1967. Voorlopig gaat het om een pilot in een paar vestigingen.

Voor de intergratie werkt de supermarktketen samen met het het software bedrijf Electum (overigens niet het bedrijf achter de Electrum bitcoin wallet). Pick n Pay in een statement over de samenwerking en acceptatie van bitcoin:

“At Pick n Pay one of our key values is to embrace change and encourage innovation and leadership. To deliver on that promise we are constantly working with our technology partners to find ways in which we can deliver valuable, innovative services to our customers. Cryptocurrency and Bitcoin are still relatively new payment concepts, yet we have been able to effectively demonstrate how we are able to accept such alternative payments.“

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *