BTC Direct prijsupdate week 37

15 sep

Eindelijk weekend zullen we maar zeggen! Het was een week met veel onduidelijkheid over de toekomst van bitcoinbeurzen in China. Inmiddels hebben verschillende bitcoinbeurzen aangekondigd hun handel in China te stoppen, waaronder BTCC, de derde grootste bitcoinbeurs van het Aziatische land. Het nieuws heeft een directe impact op de waarde van verschillende cryptocurrencies.

Bitcoin € 3071,41 | -19,08%
Black Friday voor bitcoin, de grootste cryptovaluta van dit moment. De digitale valuta daalde bijna een kwart in waarde en is op dit moment onder de drieduizend euro gedoken.

Ether € 217,51 | -18,69%
Vorige week stond de ether prijs al enigszins onder druk, toen kwamen de geruchten uit China over een mogelijke ICO ban namelijk op gang. Het huidige nieuws maakt het niet beter voor de ethereum brandstof. Iets om in het vooruitzicht te houden is de zogenaamde Metropolis hard fork, die verschillende verbeteringen met zich meebrengt.

Litecoin € 44,00 | -30,83%
Het zilver onder de cryptocurrencies heeft op dit moment bijna dezelfde waarde als een maand geleden. Litecoin’s verdubbeling in waarde is hiermee verdwenen. Procentueel daalde litecoin het hardst van de drie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *