Exchange BTC-E terug online

3 sep

Deze week kwam de cryptocurrency exchange BTC-e terug online onder een nieuwe domeinnaam genaamd btc-e.nz. Het handelsplatform lijkt zich voor te bereiden op een comeback. Al eerder beloofde de exchange alle klanten hun bezittingen terug te geven.

In een verklaring zegt de website het volgende:

“On September 2, 2017, it will be possible to withdraw 55% of the funds from the account…on the condition that our debt obligations are abandoned to the remaining 45% of funds in the form of tokens. More details about the conditions, the principle of calculation and the form of output will be available tomorrow.”

Of de exchange volledig zal terugkeren is nog niet geheel duidelijk. Het lijkt erop dat de exchange graag een doorstart wilt maken onder een nieuwe domeinnaam. Eerder dit jaar werd de website gesloten door de Amerikaanse FBI.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *