Breadwallet krijgt investering van 7 miljoen dollar

18 aug

De populaire iOS- bitcoin wallet Breadwallet heeft in een investeringsronde meer dan 7 miljoen Amerikaanse dollar bij elkaar gekregen. Daarnaast heeft het bedrijf een nieuw hoofdkantoor geopend in Zwitserland.

De miljoeneninvestering in het bitcoinbedrijf komen van onder andere: DAS Capital, East Ventures, Globe Advisors, Liberty City Ventures, Maffin Inc., OKWAVE, en Saison Ventures. Breadwallet over de investering:

“Switzerland has emerged as a hotbed of digital currency startup activity, and we were attracted by its leadership in conservative financial legislation.”Its strong reputation for financial privacy for consumers is the ideal fit for our charter to empower individuals with the benefits of bitcoin.”

Opgericht in 2015, werkt breadwallet momenteel in meer dan 150 landen. Ongeveer eenderde van haar klanten zijn gevestigd in Noord-Amerika.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *