Blockchain.info voegt ether ondersteuning toe

17 aug

De website blockchain.info, een van de meest populaire en oude bitcoin wallet voegt ondersteuning voor ether toe, de token (of cryptovaluta) van het ethereum netwerk. Het bedrijf zegt zelf het volgende over de intergratie:

Today, we’re excited to announce that you can now seamlessly store, send, and receive ether from within the Blockchain wallet. By adding ether as a new currency, we’re providing users with a new diverse way to interact with the digital economy.

ShapeShift intergratie

Met de ondersteuning voor ethers voegt de website nog een extra dienst toe aan de webwallet. ShapeShift – een makkelijke manier om direct bijvoorbeeld bitcoins naar ethers te wisselen is toegevoegd aan de dienst.

For users looking to acquire ether, we’re excited to introduce a built-in BTC to ETH (and vice versa) exchange, powered by ShapeShift. Accessible directly within your Blockchain wallet, this integration makes it easy for users to acquire both digital currencies and monitor exchange progress, from start to finish.

Geen Bancontact

Op dit moment is het nog niet mogelijk voor Belgische klanten om met Bancontact bij blockchain.info bitcoins of ethers te kopen. Wel is het mogelijk om een gratis webwallet aan te maken en vervolgens bitcoins of ethers te kopen bij resellers als BTC Direct.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *