Coinbase krijgt investering van 100 miljoen dollar

10 aug

Het Amerikaanse bitcoinbedrijf Coinbase heeft een investering van 100 miljoen Amerikaanse dollar opgehaald. Dit meldt het bedrijf via een blogpost. De CEO Brain Armstrong zegt het volgende over de investering:

We are excited to announce that Coinbase has raised $100 million in Series D funding. This represents a major milestone for our mission to create an open financial system for the world. The round was led by IVP, with participation from Spark Capital, Greylock Partners, Battery Ventures, Section 32 and Draper Associates.

Met de investering wilt Coinbase de focus leggen op de volgende drie zaken:

  1. De klantenservice vergroten zodat gebruikers sneller antwoord krijgen bij vragen;
  2. Een nieuw kantoor openen in New York voor de Amerikaanse exchange GDAX waar Coinbase de eigenaar van is;
  3. Investeren in de ethereum-browser Toshi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *