Coinbase gaat alsnog Bitcoin Cash (BCH) ondersteunen

5 aug

Coinbase gaat alsnog bitcoin cash (BCH) ondersteunen op haar website. Dat kondigde het Amerikaanse bitcoinbedrijf gisteren aan in een blogpost.

De ondersteuning is een verrassing omdat Coinbase eerder aankondigen in geen geval BCH te ondersteunen en klanten aanraden om hun bitcoins van het platform af te halen als klanten hun BCH wilde claimen.

Coinbase geeft drie belangrijke opmerkingen mee:

  1. Bitcoin en bitcoin cash blijven veilig op Coinbase.
  2. Klanten met saldo’s van bitcoin op het moment van de fork hebben nu een gelijke hoeveelheid bitcoin cash die door Coinbase is opgeslagen.
  3. Wij (Coinbase) werken volgens het algemene principe dat onze klanten voor zover mogelijk kunnen profiteren van hard forks of andere onverwachte gebeurtenissen.

Klanten kunnen op dit moment nog niet hun bitcoin cash verkopen of van Coinbase afhalen. Coinbase geeft een dat dit pas in de nabije toekomst pas mogelijk is.

One Reply to “Coinbase gaat alsnog Bitcoin Cash (BCH) ondersteunen”

  1. ik wil bitcoin cash kopen , zou u kunnen zeggen hoelang het nog gaat duren voor aleer men kan verhandelen, ik kan trouwens ook mijn account niet complete maken bij Gdax, en heb al verschillende dagen geprobeerd met duidelijke fotos !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *