Software wallet Multibit stopt ermee

28 jul

De software wallet Multibit stopt met het onderhouden van de software. In 2016 werd Multibit overgenomen door de Amerikaanse hardwarefabrikant KeepKey. In een verklaring zegt KeepKey het volgende:

Unfortunately, KeepKey simply does not have the resources to support the current issues, nor to rebuild Multibit to ensure ideal user experience. By focusing our attention on the KeepKey device, we will continue building and improving the best hardware wallet available.

De makers van Multibit raden gebruikers aan om te switchten naar de software wallet Electrum en hebben hier twee video’s voor gemaakt. Hieronder de video van het switchten naar Electrum als je gebruik maakt van Multibit HD. De andere video voor Multibit Classic is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *