Russische Burger King gaat Bitcoin accepteren

28 jun

De Russische ketens van het Amerikaanse bedrijf Burger King gaat bitcoin accepteren als betaalmiddel. Dat meldt Cointelegraph op haar website.

Volgens lokale Russische media heeft een vestiging in de hoofdstad Moskou als eerste een pilot gedraaid met de digitale betaalmethode en is deze goed bevallen. Zelfs zo goed dat Burger King heeft besloten bitcoins te gaan accepteren in al haar Russische vestigingen. Burger King is ook begonnen met de jacht op een IT-professional die de relevante software kan implementeren.

Rusland lijkt dit jaar een positievere houding aan te nemen tegen digitale valuta zoals bitcoin, litecoin en ether. In België is vandaag overigens de eerste Burger King vestiging geopend in Antwerpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *