BTC Direct Nieuwsupdate

9 mei

Bitcoin in Japan, the follow up
Vanaf 1 april wordt bitcoin in Japan erkent als een officieel betaalmiddel en het Japanse volk maakt meer gebruik van de munt dan verwacht!

Bic Camera, een grote Japanse winkelketen gespecialiseerd in consumentenelektronica, was een van de eerste winkeliers die besloot om bitcoin te accepteren. Ze gingen een samenwerking aan met BitFlyer, een Japanse exchange. CEO van BitFlyer, Yuzo Kano zegt hierover:

“The news that big retail shop Bic Camera started accepting bitcoin from this April was reported on many TV programs, newspapers and websites and this news made many people interested in Bitcoin.”

Sindsdien zijn er meerdere winkeliers die de munt zijn gaan accepteren en het lijkt erop dat dat aantal alleen nog maar zal toenemen!

Al met al lijkt de toekomst er goed uit te zien voor bitcoin in Japan!

Tsunami of Innovation by Andreas Antonopoulos
Een tijdje geleden stond een van onze favoriete sprekers, Andreas Antonopoulos, op het programma tijdens een congres in Praag. Daar hield hij een inspirerende lezing genaamd ‘Tsunami of Innovation’. Hierin bespreekt hij toestemmingsloze innovatie en de magische dingen die hieruit voort kunnen vloeien. Nieuwsgierig? Klik dan snel hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *