Kraken neemt Cryptowatch over

2 mrt

De Amerikaanse bitcoinbeurs Kraken is opnieuw op overnamepad, met de overname van Cryptowatch zet het haar overname strategie voort. Voormalig eigenaar Artur Sapek is blij met de overname, zo laat hij weten in een blogpost. Kraken lijkt vooral haar huidige website te willen verbeteren met de technologie van Cryptowatch. Voor bestaande klanten van Cryptowatch veranderd er niets. Klanten van Kraken kunnen gratis gebruik maken van het Cryptowatch platform.

Eerdere overnames

Bedrijven die eerder overgenomen werden door Kraken waren onder andere: CleverCoin, Cavirtex, Coinsetter en Glidera. De meeste merken die Kraken overneemt verdwijnen als merknaam en gaan volledig op in het merk Kraken. Glidera blijft wel als aparte dienst bestaan maar krijgt een nieuwe merknaam, namelijk: Kraken Direct.