Daimler neemt bitcoin provider PayCash over

17 jan

Het Duitse Daimler, eigenaar van onder andere Mercedes-Benz en Smart neemt PayCash over. De payment service provider PayCash biedt onder andere ondersteuning aan webwinkels en winkeliers die verschillende betaalmethode willen accepteren zoals Sofort, PayPal en Bitcoin. Daimler lijkt het Luxemburgse bedrijf te hebben overgenomen om Mercedes pay te kunnen opzetten.

“‘Mercedes pay’ is a fundamental component of our mobility and digitization strategy. Daimler’s new payment system underscores our ambition, as a leading provider of digital mobility services, to make the products and services we offer even more appealing,” -Bodo Uebber, Member of the Board of Management

PayCash zet ondermeer groot in op het accepteren van cryptocurrencies voor winkeliers, met speciale tablets is het makkelijk om als winkel bitcoins te accepteren. PayCash maakten zelfs onderstaande video hierover.