Mycelium voegt creditcard intergratie toe

16 dec

De bitcoin wallet Mycelium heeft de optie om direct vanuit de wallet bitcoins te kopen met een creditcard. Het bedrijf maakt dit mogelijk om een andere dienst, Mycelium Swish, te integreren. Mycelium geeft ook aan dat de dienst nog in beta is en zeker nog niet perfect werkt. Eerder integreerde het bedrijf LocalBitcoins onder de naam Mycelium Marketplace en daarna ging het bedrijf nog een samenwerking aan met Cashila en Glidera, laatst genoemde werd deze week nog overgenomen door Kraken. Of de creditcard betalingen ook voor de Europese markt zijn bedoeld is nog niet geheel duidelijk. De populaire BreadWallet kondigde gisteren nog aan om ook bitcoins te gaan verkopen vanuit hun eigen wallet.

De wallet is erg populair op het besturingssysteem Android en staat bekend als een van de meest veelzijdige bitcoin wallets van dit moment. De iOS versie van Mycelium is ook al een tijd beschikbaar maar mist relatief veel functies vergeleken met de Android versie. Mycelium werk al maanden aan een grote update, deze is te zien in onderstaande video.