BreadWallet test verkopen van bitcoins

15 dec

Amerikaanse en Canadese gebruikers van de populaire iOS BreadWallet zijn uitgenodigd voor een nieuwe beta. De BreadWallet wilt het mogelijk maken om direct vanuit de wallet bitcoins te kunnen kopen. Voorlopig brengt de early access een overzicht waar bitcoins gekocht kunnen worden met cash, de zogenaamde BTM’s.

Echte bitcoin wallet

De makers van BreadWallet gegeven aan dat vooral privacy van de gebruikers de topprioriteit is van het team, maar door het early access systeem slaat de app ontwikkelaar wel de e-mailadressen op van gebruikers die willen deelnemen aan het programma. De wallet is ondanks dit een echte bitcoin wallet waar de bitcoins (of eigenlijk sleutels) lokaal op het apparaat worden opgeslagen. De gebruik heeft hierdoor volledige controle over zijn of haar bitcoins. De BreadWallet is te downloaden voor iOS en Android en is volledig open source.

 

BreadWallet