Software update: Malwarebytes 3.0

8 dec

Het aantal slachtoffers van cryptolockers en andere vormen van malware neemt elk jaar toe, hierdoor is het steeds belangrijker geworden om de computer beveiliging goed op orde te hebben. Zeker als u geld bewaard op de computer, bijvoorbeeld bitcoins, is het erg belangrijk om er zeker van te zijn dat uw computer malware en virus vrij te houden.

Het gratis programma Malwarebytes (voorheen Malwarebytes Anti-Malware) help u hiermee en komt nu met een verbeterde versie. Het programma detecteert en verwijdert malware in realtime door gebruik te maken van geavanceerde anti-malware-, anti-spyware- en anti-rootkittechnologie. En het programma scant automatisch op de allernieuwste en meest gevaarlijke bedreigingen zodat u onbezorgd beschermd bent.

Bescherm uw bestanden tegen gijzelingspogingen

Malwarebytes stopt onbekende en bekende ransomware door middel van onze eigen allernieuwste technologie waarmee uw bestanden proactief worden beschermd. Dit is geen gewoon decryptietool, maar een krachtige, allesomvattende verdediging waarmee ransomware wordt geblokkeerd. Daarmee bent u vandaag al beveiligd tegen de ransomwareaanvallen van morgen.

Voorkom dat uw programma’s tegen u gebruikt worden

Het programma Malwarebytes beveiligt uw browser en softwareprogramma’s met vier verdedigingslagen, zodat aanvallen die gebruikmaken van kwetsbaarheden in uw programma’s geblokkeerd worden en uw computer niet kunnen infecteren.