“Bitcoin waarde stijgt naar $2100”

8 dec

“De Amerikaanse centrale bank voert de renteverhoging verder op en China gaat opzoek naar een alternatief voor fiatgeld”. Dit zouden uitspraken kunnen zijn van een bitcoin belegger maar niets is minder waar. De uitspraken komen van de Saxo Bank, een beleggingsbank uit Denemarken. De Deense bank voorspelt een bitcoin waarde van 2100 Amerikaanse dollar in 2017. Geen verkeerde voorspelling voor beleggers die in de digitale valuta handelen. De bitcoin heeft op moment van schrijven een waarde van 770 dollar en een totale market waarde van 12 miljard. Wilt u de prijs van bitcoin zelf in de gaten houden? Dan is de website Bitcoin Average zeker een aanrader.

Bitcoins kunt u bij verschillende handelskantoren kopen of verkopen, deze handelskantoren vragen een fee van meestal 2% op de koersprijs. Afrekenen kan gemakkelijk met het vertrouwde Belgische Bancontact (voorheen Mistercash) of andere betaalmogelijkheden zoals VISA of Sofort. Om bitcoins te ontvangen of te versturen heeft u een zogenaamde bitcoin wallet nodig.