Circle stopt met het verkopen van bitcoins

7 dec

Het Amerikaanse bedrijf Circle.com stopt met het verkopen van bitcoin aan haar gebruikers. De dienst staat bekend als een goede partner om bitcoins bij te kopen en onder meer op Reddit wordt er met teleurstelling op het nieuws gereageerd. Circle blijft haar wallet dienst wel aanbieden via de Apple App Store en de Google Playstore. Circle raadt haar gebruikers aan om Coinbase te gebruiken voor de aan- en verkoop van bitcoins – Coinbase kondgide echter eerder aan om niet meer het Nederlandse iDEAL te accepteren en biedt voor Belgen niet de betaalmethode Bancontact aan.

De afgelopen tijd is Circle bezig geweest om haar wallet functies uit te breiden, zo is het mogelijk om via de berichten app van Apple iMessage bitcoins te versturen en te ontvangen door een add-on die door Circle is ontwikkeld.

blog2-korea-phil-screens