Nieuwe wallet voor Ethereum

1 dec

Ethereum zal binnenkort zijn eerste portemonnee met een WeChat-achtige interface krijgen. WeChat is een concurrent van populaire chatapps als WhatsApp en Telegram en is vooral populair in Azië. De nieuwe wallet draagt de naam Status.

De verwachting is dat de alpha versie van Status de komende weken wordt vrijgegeven, de app heeft als doel een geheel nieuwe interface voor digitale wallets te introduceren. De Android en iOS versie van Status zijn dus geïnspireerd op messaging app WeChat, die naast het aanbieden van messaging, het ook mogelijk maakt voor gebruikers om elkaar onderling te betalen.

Deze nieuwe manier van geld overmaken lijkt steeds populairder te worden onder app ontwikkelaars, cryptovaluta’s zoals de bitcoin en ethereum lijken erg geschikt hiervoor te zijn.

Status