Twitch Turbo afrekenen in bitcoin

16 nov

De website Twitch biedt gebruikers aan om hun Turbo abonnement gemakkelijk af te rekenen in bitcoin. De website is hiermee een van de waardevolste bedrijven die bitcoin accepteert als betaalmiddel, in 2014 werd Twitch gekocht door Amazon.com voor 970 miljoen dollar. Naast bitcoin accepteert Twitch ook andere traditionelere betaalmethoden.

Payment options Twitch Turbo

Twitch (voorheen bekend als Twitch.tv) is een videosite gericht op het streamen van computerspellen. De website werd op 6 juni 2011 geopend als een spin-off van Justin.tv met een focus op computerspellen, waar gebruikers onder andere speelsessies van spellen en e-sports kunnen uitzenden. Uitzendingen bevatten een livechat en zijn naderhand nog als video on demand te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *