Uw webbrowser beveiligen

15 nov

Uw webbrowser beveiligen? Tegenwoordig is het belangrijk om niet alleen uw besturingssysteem goed te beveiligen maar ook de webbrowser. In browser’s als Google Chrome, Mozilla Firefox, Edge en Safari kunnen tegenwoordig add-ons geïnstalleerd worden, kleine programmaatjes met allemaal verschillende functies. Check de geïnstalleerde add-ons en verwijder eventueel add-ons die u niet vertrouwd. Een extensie die u zeker wilt installeren is een advertentie blocker ofwel adblocker. Een adblocker schakelt advertenties uit op het internet – veel advertentie netwerken worden gehackt door hackers en serveren vervolgens virussen aan gebruikers die erop klikken, met een adblocker haalt u dit gevaar weg. Wij raden uBlock als adblocker aan. Eventueel kunt u ook een privacy vriendelijke zoekmachine gebruiken zoals DuckDuckGo.

Andere add-ons die mogelijk interessant zijn:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *