Help bitcoin verder

10 nov

De bitcoin valuta en het Bitcoin-protocol is in een kleine kring ontstaan en sindsdien snel gegroeid. U kunt Bitcoin op veel verschillende manieren helpen verspreiden en verbeteren. Bitcoins gebruiken is het eerste wat u kunt doen om de bitcoin te ondersteunen, u kunt ondermeer betalingen accepteren en aankopen doen in bitcoins.

Deel het

Laat andere in uw omgeving kennis maken met bitcoin, dit kan al vanaf een klein bedrag. Laat ze bijvoorbeeld zien hoe u een bitcoin wallet heeft aangemaakt en stuur ze hun eerste bits.

Wordt deel van het netwerk

Als u een goede internetverbinding heeft, kunt u het Bitcoin-netwerk versterken door full node software op uw computer of server te laten draaien met poort 8333 open. “Full nodes” beveiligen en versturen alle transacties. Let er wel op dat u minstens 80gb aan data moet downloaden, doe dit alleen als u weet waar u mee bezig bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *