Fiverr: creatief werk betalen in bitcoin

5 nov

De digitale marktplaats voor het posten van projecten Fiverr accepteert al een langere tijd bitcoins. Fiverr maakt het mogelijk om op een gemakkelijke manier in contact te komen met creatievelingen die u kunnen helpen met bijvoorbeeld graphics, design, digitale marketing of het schrijven van teksten. Bent u juist een creatieveling die wat bij wilt verdienen? Dan kunt u uw diensten aanbieden via de digitale marktplaats.

Fiverr bitcoin

Op de website was het al mogelijk om met PayPal, VISA en MasterCard te betalen. Bitcoin is later toegevoegd aan de betaalopties, hierdoor wordt het nog eenvoudiger om iemand snel en eerlijk te betalen voor het geleverde werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *