Alternatieve blockchain explorers

31 okt

Zoals we vorige week woensdag melde heeft de website blockchain.info de laatste tijd wat problemen. Wie een recente transactie opzoekt heeft kans deze nog niet te zien op de website. Een blockchain explorer website is een website waar u met een webinterface de blockchain kan uitlezen. Het is een soort zoekmachine waar u alle transacties uit het Bitcoin-netwerk kan terugvinden.

De website van blockchain.info is erg vertrouwd bij de meeste gebruikers maar er zijn ook goede alternatieven. Hieronder een lijst  met alternatieve blockchain explorer websites. Onze voorkeur gaat uit naar de Insight blockchain explorer, deze website is erg overzichtelijk en werkt goed op alle soorten apparaten.

  1. Insight
  2. BlockTrail
  3. Blockr
  4. BitEasy
  5. Blockchain.com
Insight bitcoin
Insight bitcoin blockchain explorer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *