Coinbase stopt met accepteren iDEAL

30 okt

De Amerikaanse bitcoin exchange Coinbase stopt per 31 oktober met het accepteren van het Nederlandse iDEAL. Coinbase heeft een mail naar haar Nederlandse klanten gestuurd waarin het aangeeft dat Nederlandse klanten voortaan met een bankoverboeking (SEPA transfer) geld kunnen overboeken naar Coinbase.

Coinbase mail iDEAL

De online betaalmethode iDEAL is te vergelijken met het Belgische Bancontact (voorheen MisterCash) en is erg populair bij onze noorderburen. Voor Nederlanders betekent deze maatregel dat geld overboeken naar Coinbase een stuk langer duurt dan voorheen. Nederlanders die snel bitcoins willen kopen en gebruik willen maken van iDEAL kunnen nog steeds terecht bij BTC Direct.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *