Bitcoin investeringen bijhouden

23 okt

Wie in de bitcoin of andere cryptocurrencies investeert doet er goed aan om dit bij te houden. Als u uw bitcoin wallet heeft aangemaakt en uw eerste bitcoins heeft gekocht is het slim om een overzicht te maken van uw investeringen. BitcoinBelgië heeft hiervoor een speciale spreadsheet (rekenblad) opgesteld, deze kunt u gebruiken als basis en eventueel verder uitbreiden. De eerste rij cellen hebben wij als voorbeeld alvast ingevuld. Door de ingevulde cellen te veranderen kunt u snel uw eindbalans uitrekenen. Het spreadsheet bestand is via deze link gratis te downloaden.

U heeft een spreadsheet programma nodig om het bestand te kunnen bewerken. Heeft u geen spreadsheet programma? Dan kunt u gratis LibreOffice Calc downloaden en gebruiken. LibreOffice is beschikbaar voor Windows, macOS en Linux. Mocht een spreadsheet programma nieuw voor u zijn dan raden wij u aan om onderstaande video te bekijken, hierin wordt de basis uitgelegd van het opstellen van formules.