Webhosting kopen met Bitcoin bij Mediawax + interview

23 jul

mediawax logoMediawax is een Belgische webhoster die reeds 6 jaar webhosting, domeinnamen, servers en ssl certificaten aanbied tegen een scherpe prijs. Door de jarenlange ervaring bieden wij uitstekende service en kwaliteitsvolle servers ter beschikking aan onze veeleisende klanten.

Bij Mediawax focussen we op automatisering, support en gebruiksgemak voor de klant.

Mediawax accepteert bitcoin voor het aankopen van je domeinnaam of webhosting pakket. Bezoek hier de website van Mediawax en kies voor ‘bitcoin’ als betaalwijze bij het afrekenen.

Interview met de eigenaar Mediawax

Wanneer en hoe ben je voor het eerst in aanraking gekomen met Bitcoin?
Wij bieden sinds 6 maanden de mogelijkheid tot betalen met bitcoins aan. Sinds we onze Engelstalige website online gezet hebben kregen we meer en meer vraag hierachter. Zowel van personen binnen Europa als van Belgen, Nederlanders die met Bitcoins wilden betalen. Tot de dag van vandaag ontvangen we enkele bestellingen per maand die via Bitcoin betaald worden.

Wat betekent Bitcoin momenteel voor jou?
We gebruiken Bitcoins als betalingssysteem. Het grote gemak hiervan is dat het geld iedere maand rechtstreeks op onze rekening word gestort, zonder zorgen.

Via welke dienst werkt Mediawax?
Wij maken gebruik van het systeem die aangeboden word door Mollie.nl. We zijn hier heel tevreden over, zeker met de implementatie van hun api gaat alles heel vlot en snel.

Heb je ooit al goederen / diensten aangekocht met Bitcoins?
Zelf hebben we nog geen diensten aangekocht.

Hoe zie je de toekomst in voor Bitcoin?
Bitcoin heeft zeker toekomst, zeker als we zien dat er toch maandelijks meer mensen gebruik maken van deze dienst. Ik denk nog veel mensen wat achterdochtig zijn om hiermee aan de slag te gaan en in de media word er niet altijd even positief over gesproken. In het begin waren we ook wat afwachtend over deze dienst, maar we zijn blij dat we hiermee aan de slag zijn gegaan.

Welke tip kan je meegeven aan Bitcoin beginners en/of handelaren die bitcoins willen accepteren?
Zeker doen! Bitcoins zijn echt een verrijking voor het betalingssysteem. Kijk wel goed uit met welke handelaar je in zee gaat, sommigen rekenen grote vaste kosten aan per transactie.

Heb je zelf interesse om een interview af te leggen of zijn er prangende vragen die je wilt beantwoord zien? Neem dan gerust contact op.