Mining Asics Technologies (NL): failliet verklaard

20 jan
Ming ASIC Technologies Bitcoin Nieuws

De Maastrichtse (vermeende) ASIC-fabrikant Mining Asics Technologies is failliet verklaard, aldus Wij Limburg. Dat betekent naar alle waarschijnlijkheid dat veel klanten hun bestelde mining hardware nooit zullen ontvangen, noch hun aanbetaling zullen terugkrijgen.

Mining ASICs Technologies CEO Marc Coumans kondigde begin 2014 aan verschillend ASIC-miners te gaan ontwikkelen, met name (maar niet uitsluitend) bedoeld voor Scrypt-coins zoals Litecoin en Dogecoin. De verschillende machines zouden tussen de 2.999 en 14.999 euro moeten gaan kosten, waarvan klanten alvast 35% zouden moeten aanbetalen om de ontwikkeling te bekostigen. De miners zouden uiterlijk vanaf september 2014 worden verscheept.