Bedrijfsvoorstelling: Clevercoin

3 dec

CleverCoin.com is de eerste Nederlandse bitcoinbeurs waar je gemakkelijk en tegen goede prijzen bitcoins kunt kopen en verkopen. Aangezien je rechtstreeks met andere gebruikers handelt, zijn de verschillen tussen aan- en verkoopprijzen kleiner dan wanneer je bij bitcoin wisselkantoren koopt of verkoopt.

Onze trading fees zijn verder laag met slechts 0,3% bij aan- en verkoop.

clevercoinVeiligheid staat vooraan bij ons. Zo kent het gehele systeem meerdere beveiligingslagen en wordt het continu gemonitord. Tevens is het voorzien van de nieuwste beveiligingstechnieken en maken we bijvoorbeeld gebruik van ‘2 factor authenticatie’.

Euro’s maak je over via SEPA, Visa, MasterCard of, als je in Nederland woont, iDEAL. Binnenkort zullen meerdere betaalmogelijkheden worden toegevoegd.

We zijn actief in heel Europa met al meer dan 2700 klanten en hopen dat je ons snel eens uitprobeert. Een account maken is gratis en de verificatie eenvoudig. Samen maken we bitcoin groot in de Benelux!

Update: inmiddels is Clevercoin verkocht aan het Amerikaanse Kraken.