Litecoin nu ook beschikbaar op BTC China (Chinese beurs)

5 mrt
litecoins
Litecoins BTC China

Sinds enkele dagen zijn Litecoins ook beschikbaar op BTC China, een van de grootste Bitcoin handelsbeurzen in China. De toevoeging van Litecoins komt niet geheel als een absolute verwachting aangezien de uitvinder van Litecoins (Charlie Lee) de broer is van de CEO van de exchange. Het was dus veelal de vraag wanneer Litecoins aan de exchange zouden toegevoegd worden.

De markt heeft hier positief op gereageerd. In het midden van een grote prijsstijging van Bitcoin de laatste dagen, steeg ook Litecoin goed mee. Het volume dat verhandelt werd verdriedubbelde, waardoor we kunnen afleiden dat hier toch vraag voor was.

Litecoins hadden tot nu toe het probleem dat ze moeilijk rechtstreeks te verhandelen waren op grote exchanges via fiat geld. Hiermee is een mooie stap gezet in een nieuwe richting.