10 miljoen wallets bij blockchain.info

De website blockchain.info kondigt op haar blog aan dat er in deze maand de 10 miljoenste bitcoin wallet is geregistreerd. Naast dat blockchain.info een blockchain explorer aanbiedt heeft de website ook een online wallet en wallet apps.

Het raken van deze mijlpaal op dit moment is geen toeval schrijft het bedrijf. Bitcoin is uitgegroeid tot een veilige haven door recente geopolitieke gebeurtenissen, zoals de Brexit stemming, de Amerikaanse presidentsverkiezingen en een verzwakking van Yuan. Afgezien van het gebruik van Bitcoin als beschermen tegen geopolitieke risico’s, zijn mensen over de hele wereld die geen toegang hebben tot het reguliere banken systeem en daarvoor geen economische toekomst kunnen opbouwen. Door Bitcoin kan iedereen zijn eigen bank zijn zonder gediscrimineerd te worden of economisch niet ‘aantrekkelijk’ te zijn.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin