Ripple kopen

Je kunt Ripple kopen op verschillende manieren. Grote cryptocurrency exchanges bieden Ripple aan op hun platformen. De meest makkelijke manier om Ripple te kopen is bij zogenaamde Ripple brokers. Bekende Ripple brokers zijn de Nederlandse bedrijven Anycoin Direct en LiteBit. Bij beide sites kun je gemakkelijk via Bancontact Ripple kopen. Ben je van plan een aanzienlijk bedrag in Ripple te investeren? Dan is het wijs om een hardware wallet te kopen. Op zo’n apparaat, bijvoorbeeld de Ledger Blue, kun je jouw Ripple’s veilig opslaan. Hieronder een tabel met huidige aanbieders van Ripple in België.

WebsiteBancontactSofortCreditcard
LiteBitJaJaNee

Ripple koers

Hieronder een live weergave van de Ripple koers in euro van de afgelopen maand. De prijs van Ripple wordt bepaald door verschillende factoren zoals het nieuws en vraag en aanbod op de verschillende exchanges.

Ripple uitgelegd

Ripple (afgekort XRP) is een p2p betaalsysteem die ook zijn eigen valuta kent: namelijk de Ripple. De Ripple als digitale valuta is te vergelijken met bitcoin, litecoin en ether. Ripple kan vooral worden gezien als een aanvulling op de populaire bitcoin. Met behulp van Ripple kan het Bitcoin ecosysteem een brug slaan naar de mainstream financiele wereld en andere valuta’s zoals de euro en Amerikaanse dollar.

Ripple is als centraal gestuurde cryptovaluta die veel beter is uitgerust om te worden gebruikt voor en door financiële instellingen als een effectief transactiemiddel voor het reduceren van kosten en kan gemakkelijk enorme volumes aan transacties verwerken.

Ripple kopen
4.7 (94.81%) 27 votes