Ethereum kopen

Ethereum kopen kan bij verschillende handelskantoren in België en Nederland, deze handelskantoren vragen een fee van meestal 2% op de ethereum koers. Afrekenen kan gemakkelijk met Bancontact. Een handelskantoor waar je ether’s (ETH) met Bancontact kunt kopen is BTCDirect.eu.

WebsiteBancontactSofortCreditcard
BTC DirectJaJaJa

Aanmelden

Het eerste wat je moet doen is jezelf aanmelden op de website, rond dit proces helemaal af. Nadat je alle stappen hebt doorlopen wordt je account binnen slechts 10 minuten geactiveerd. Dikke proficiat, je kunt nu ether’s kopen! Vul bij het kopen jouw persoonlijke ether ontvangstadres is van je ether wallet.

Wat is ethereum?

Ethereum kan worden gezien als een alternatief van de digitale valuta bitcoin maar is meer dan dit. In het netwerk van ethereum bestaan er verschillende soorten cryptocurrencies en een soort brandstof dat het netwerk laat werken, de zogenaamde ‘ethers’. Ethers zijn als het waren een ruilmiddel met een bepaalde waarde.

Ethereum wallet

Zoals de meeste cryptocurrencies moet ook voor ether een aparte wallet worden opgeslagen. Voor de beveiliging van de wallet en het beheren van de coins ben je dus zelf verantwoordelijk. Er zijn verschillende soorten ethereum wallets met alleen hun eigen voor- en nadelen. Wij raden de wallet aan van https://www.myetherwallet.com. Dit is een wallet waar geen informatie van je wordt opgeslagen en je zelf de private key of een wallet bestand download. Als je toeging wilt tot je ether wallet laadt je als het waren je bestand in en gebruik je de interface van de website. Wil je jouw ethers liever offline opslaan? Dan raden wij de Ledger Nano S aan die naast bitcoin ook een ether wallet ondersteunt.

Live ether koers

Ethereum kopen
4.6 (91.43%) 14 votes