Bitcoins kopen

Bitcoins zijn te koop bij verschillende wisselkantoren, deze wisselkantoren vragen een fee van meestal 2% op de actuele bitcoin koers. Afrekenen kan gemakkelijk met het Belgische Bancontact (voorheen Mister Cash) of andere betaalmogelijkheden zoals een creditcard. Ben je van plan om veel te investeren in bitcoin? Dan raden wij je aan om een hardware wallet te kopen. Op zo’n hardware wallet kun je bitcoins en andere cryptovaluta veilig opslaan.

Bitcoins kopen

Een bitcoin wisselkantoor waar je bitcoins met Bancontact kunt kopen is het Nederlandse btcdirect.eu. Het eerste wat je dient te doen is jezelf te registreren op de website, rond dit proces helemaal af. Nadat je alle stappen hebt doorlopen wordt je account binnen 7 werkdagen geactiveerd. Dikke proficiat, je kunt nu bitcoins kopen! Vul bij het kopen jouw bitcoin ontvangstadres is in deze haal je uit jouw bitcoin wallet, heb je nog geen bitcoin wallet? Dan raden wij de Exodus bitcoin wallet aan. De Exodus wallet is gratis te downloaden voor Windows, macOS en Linux.

Nadat je bitcoins hebt gekocht worden deze meestal binnen 10 minuten verstuurd en staan de bitcoins in je eigen bitcoin wallet. Zorg er voor dat je altijd met een klein bedrag begint van ongeveer € 100,00 – bitcoins kopen is namelijk op eigen risico. Ben je nieuw in de wereld van bitcoins? Dan doe je er goed aan om je eerst goed in te lezen, een ideaal startpunt is onze bitcoin introductiepagina.

Voordelen om bij bitcoin broker BTC Direct te kopen zijn:
➥ Account verificatie binnen 24 uur;
➥ Gemakkelijk betalen met het Belgische Bancontact (voorheen MisterCash);
➥ Bitcoins binnen tien minuten in je wallet.

Bitcoins veilig opslaan

Als je bitcoins koopt wil je deze natuurlijk veilig bewaren, de meeste personen die bitcoins beheren doen dit in een zogenaamde software wallet. Het nadeel van zo’n wallet is dat deze afhankelijk is van je computer beveiliging. Voor wie er zeker van wilt zijn dat zijn of haar bitcoins niet gestolen worden raden wij een hardware wallet aan. Lees hieronder verschillende artikelen hierover:

➥ Computer beveiliging
➥ Bitcoins veilig bewaren: Trezor inleiding
➥ Bitcoins veilig bewaren: Trezor werkwijze
➥ Direct een Trezor kopen!
Direct een Ledger kopen!

Bitcoins kopen
4 (80.27%) 74 votes