Bitcoins kopen

Bitcoins zijn te koop bij verschillende wisselkantoren, deze wisselkantoren vragen een fee van meestal 2% op de bitcoin koersprijs. Afrekenen kan gemakkelijk met Bancontact (voorheen Mister Cash) of andere betaalmogelijkheden zoals een creditcard. Bent u van plan om veel te investeren in bitcoin? Dan raden wij u aan om een hardware wallet te kopen. Op zo’n hardware wallet kunt u uw bitcoins veilig opslaan.

 

Een bitcoin wisselkantoor waar u bitcoins met Bancontact kunt kopen is het Nederlandse BTCDirect.eu. Het eerste wat u moet doen is zich registreren op de website, rond dit proces helemaal af. Nadat u alle stappen heeft doorlopen wordt uw account binnen 48 uur geactiveerd. Dikke proficiat, u kunt nu bitcoins kopen! Vul bij het kopen uw bitcoin ontvangstadres is in deze haalt u uit uw bitcoin wallet, heeft u nog geen bitcoin wallet? Dan raden wij de Copay bitcoin wallet aan. De Copay wallet is gratis te downloaden voor iOS, Android, macOS en Windows.

Nadat u bitcoins heeft gekocht worden deze meestal binnen 30 minuten verstuurd en staan de bitcoins in uw eigen bitcoin wallet. Zorg er voor dat u altijd met een klein bedrag begint van ongeveer 10,00 euro, bitcoins kopen is namelijk op eigen risico. Bent u nieuw in de wereld van bitcoins? Dan doet u er goed aan om u eerst goed in te lezen, een ideaal startpunt is onze introductiepagina.

Voordelen om bij handelskantoor BTC Direct te kopen zijn:
➥ Account verificatie binnen 48 uur;
➥ Gemakkelijk betalen met het Belgische Bancontact (voorheen MisterCash);
➥ Bitcoins binnen 30 minuten in uw wallet.

Bitcoins veilig opslaan

Als u bitcoins koopt wilt u deze natuurlijk veilig bewaren, de meeste personen die bitcoins beheren doen dit in een zogenaamde software wallet. Het nadeel van zo’n wallet is dat deze afhankelijk is van uw computer beveiliging. Voor wie er zeker van wilt zijn dat zijn of haar bitcoins niet gestolen worden raden wij een hardware wallet aan. Lees hieronder verschillende artikelen hierover:

➥ Computer beveiliging
➥ Bitcoins veilig bewaren: Trezor inleiding
➥ Bitcoins veilig bewaren: Trezor werkwijze
➥ Direct een Trezor kopen!
Direct een Ledger kopen!

Bitcoins kopen
5 (100%) 2 votes