Bitcoin wisselkantoren uitverkocht

8 mei
0 minuten leestijd

De bitcoinbedrijven die actief zijn op de Belgische en Nederlandse markt waren dit weekend vrijwel helemaal uitverkocht. Verschillende klanten doen meldingen dat het niet mogelijk was om bitcoins en andere cryptovaluta als litecoin en ether te kopen.

De reden voor de uitverkoop is de extreme groei in het aantal bestellingen bij de wisselkantoren en de aanmeldingen van nieuwe klanten. Deze maandagochtend hebben sommige wisselkantoren weer wat cryptovaluta in huis maar nog onvoldoende om te voldoen aan de vraag.

Naar verwachting hebben de wisselkantoren in de middag weer voldoende cryptovaluta om te verhandelen.

Een gedachte over “Bitcoin wisselkantoren uitverkocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *