Fiverr stopt met het accepteren van bitcoin

23 jan

Fiverr stopt met het accepteren van bitcoin. Fiverr is een digitale marktplaats waar creatievelingen en opdrachtgevers samen worden gebracht en een overeenkomst met elkaar kunnen sluiten. Al enige jaren accepteerde Fiverr ook bitcoins als betaalmiddel naast PayPal en creditcard. Waarom de website stopt met het accepteren van de digitale valuta is onduidelijk. De dienst stuurde de volgende mail naar haar gebruikers:

“We noticed that you previously used Bitcoin to purchase services on Fiverr. Effective January 19, 2017, Bitcoin will no longer be accepted as a form of payment on Fiverr. However, you will still be able to make purchases using your debit or credit card, PayPal, or Fiverr credit.

Thank you for your understanding, Fiverr Team “