Een bitcoin wallet met meerdere personen

13 nov
0 minuten leestijd

Stel u wilt een bitcoin wallet beheren met meerdere personen, hoe pakt u dit dan aan? Voor gevorderde gebruikers biedt de Copay bitcoin wallet een paar unieke eigenschappen. Copay ondersteunt ‘multiple signatures’ waardoor meerdere gebruikers toestemmingen moeten geven als er een transactie wordt verzonden, dit vergoot de veiligheid van uw bitcoin wallet aanzienlijk. Door gebruik te maken van multiple signatures kunt u bijvoorbeeld een bitcoin wallet delen met uw vrienden, collega’s of partner. U kunt bijvoorbeeld een maandelijks bedrag afspreken die u allen in de wallet stopt en zo de rekening gemakkelijk delen.

Multisig Wallet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *