Bitonic verkocht al 100.000 bitcoins

1 apr

Bitonic, de handelsplaats in Nederland (en sinds kort ook actief in België) waar je bitcoins kan kopen of verkopen kondigde vorige zondag aan dat ze hun 100.000e Bitcoin hebben verkocht. Een heuse mijlpaal. Bitonic werd opgericht in mei 2012 en kent dus dankzij de stijgende bekendheid van Bitcoin, een forse groei. Wetende dat Bitcoin pas in 2013 echt bekend is geworden in België kunnen we alvast stellen dat Bitonic er vlug bij was. De mijlpaal van 100.000 verkochte bitcoins is dus net voor het tweejarig bestaan van het bedrijf gekomen.

bitonic logo
Bitonic

Bitonic heeft op die manier zeker zijn steentje bijgedragen aan de acceptatie van Bitcoin, en via hun website melden ze hieraan verder te willen werken. Ze melden ook dat in Nederland de vraag naar Bitcoins hoog blijft, zelfs na het ineenzakken van de prijs.

De prijsdaling heeft dan weer als gevolg dat veel Nederlanders dit zien als een ideaal moment om in te stappen. Naast de handelsplaats, werkt Bitonic ook aan een europees handelsplatform. Daarmee zijn ze de eersten in Nederland om zich daarop te richten. In hun dienst zit ook reeds een betaalmodule voor ondernemingen inbegrepen waarmee ondernemers eenvoudig bitcoins als betaalmiddel kunnen accepteren.

Bitcoinbelgië werkt sinds de uitbreiding naar België samen met Bitonic. Je kan direct naar de Bitonic website gaan om bitcoins te kopen/verkopen of via deze pagina op onze website.