Litecoins kopen: bedrijfsvoorstelling LiteBit

30 dec

LiteBit is een online dienst die actief is binnen de cryptocurrency handel. Wat ons uniek maakt is dat wij Bitcoins en Litecoins, zowel in- als verkopen. Naast een veilige manier van handel drijven zijn wij actief in meerdere landen binnen Europa. Bij ons kunt u terecht met iDeal betalingen, PaySafeCards en Mister Cash Bancontact. Natuurlijk worden de coins direct verstuurd en bieden wij telefonische service.

litebitLiteBit.eu is een online dienst die actief is binnen de Bitcoin en Litecoin handel. Wat ons uniek maakt is dat wij Bitcoins en Litecoins zowel inkopen als verkopen en daarbij een geweldige service verlenen. Naast een veilige manier van handel drijven zijn wij actief in meerdere landen binnen Europa. Bij ons kunt u terecht met iDeal betalingen, PaySafeCards, Mister Cash Bancontact en SEPA overschrijvingen. Natuurlijk worden de Bitcoins en Litecoins direct verstuurd en bieden wij telefonische service.

Het was altijd lastig om Bitcoins en/of Litecoins te kopen. Dit ging via allerlei wegen en de dienstverlening liet soms ook te wensen over. Daar zijn wij de ontbrekende schakel. Het is compleet veilig om bij ons Bitcoins en/of Litecoins aan te schaffen. Dit wordt gewaarborgd met onder andere een SMS verificatie die, natuurlijk, gratis is. Ons streven is om alles zo soepel en goedkoop mogelijk aan te bieden. Hierdoor heeft de klant maximaal profeit van onze service. LiteBit.eu heeft zich gespecialiseerd in het online betalen waardoor veilige en directe betalingen mogelijk zijn. Ons klantenbestand bewijst dat wij op weg zijn naar een marktleidende positie. Dat motiveert ons om nog harder ons best te doen, om zo de klant de beste prijs en diensten aan te kunnen bieden. De klant staat voorop en onze dienstverlening bewijst dat!

Door meerdere websites zijn wij aangeprezen als een veilig en stabiel bedrijf voor Bitcoins en Litecoins. LiteBit.eu voelt zich daardoor in de positie om verantwoordelijk met wensen van de klant om te gaan. Regelmatig laten wij ons zien als aanspreekpunt op Sociale Media, waardoor wij direct in contact staan met de klant. U vraagt wij draaien.

Wij verwachten dat ook 2014 een goed jaar wordt voor ons. Ook het uitbreiden naar andere cryptocoins sluiten wij niet uit en wij denken dan ook dat het aankomende jaar veel zal betekenen voor de gehele cryptocoin wereld. Wij zullen ons uiterste best doen om zo goed mogelijk in te spelen op de ontwikkelingen binnen deze markt om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Dit hebben wij nodig om de klant te laten zien dat wij een leidende positie kunnen behouden!

Bestellen kunt u doen via onze beveiligde website https://www.litebit.eu/


Gerelateerd: Vanaf heden is het ook mogelijk om Litecoins te kopen op BTC Direct